Hírek

 

12.28  Minden kedves zenebölcsisemnek, zeneovisomnak és szüleiknek Boldog és Szeretetben gazdag Új Esztendőt kívánok!

 

 

09.12.  A pécsi Pannon Filharmonikusok megújult, játékos és interaktív "Babzsák" koncertekkel készül a az új évadban, ahol a mozgás, játék, mondókák és a klasszikus zene találkozik. A Kodály Központ ad otthont ennek az új kezdeményezésnek, ahol szeretettel várják a 0-8 éves gyermekeket és szüleiket.
Bővebb információ:

https://www.pfz.hu/rendezvenyeink/koncert/rafting-babzsak-csiri-biri-jatekkal/2012-09-25/613

09.11. Cifra palota már a Facebook-on is! :)

Keresd a Cifra Palotát a Facebook-on, így értesülhetsz leghamarabb a foglalkozásokkal kapcsolatos legfrisebb információkról, újdonságokról. Igyekszem Nektek összegyűjteni a Mohács és környéki zenés gyermekprogramokat, előadásokat is, hogy ne maradjatok le semmiről. :)


09.08  Mohácsra utazik a pécsi Bóbita Bábszínház!

A mohácsi Kossuth Filmszínház fog otthont adni a Bóbita Bábszínház egyik tájelőadásának, melynek címe A bűbájos lakat

Az előadással első sorban a 4-10 éves korosztályt célozták meg, de biztos vagyok benne, hogy kisebbek és nagyobbak is élvezni fogják.

Előadás ideje: október 20 szombat, 10.00

Előadás időtartama: 45-50 perc

Jegyek már kaphatók, elővételben szeptemberben 300Ft/gyermek vagy szülő, októberben 450Ft/gyermek vagy szülő. A jegyek megvásárolhatóak személyesen a moziban hétfő kivételével hétköznaponként 10 és 18 óra között.

 

09. 04. Elkészült a Cifra Palota foglalkozásait hirdető plakát, amellyel az óvodákban és más intézményekben találkozhattok. :)

09.01 Nagyon nagy élmény volt Gryllus Vilmos előadását élőben hallani, remélem, aki eljött. szintén jól érezte magát. A koncert után megvásárolhatóak voltak eddig megjelent lemezei és az azokhoz tartozó énekesfüzetek. Aki szeretné ezeket a valóban gyermekeknek szánt és igényes, gyönyörű dalokat hazavinni, az alábbi weboldalon megrendelheti őket:

https://www.gryllus.hu/vililemezek.html

Gryllus Vilmos dalait a zeneóvodás foglalkozásokon is sokat hallgatjuk majd. :)

 

08.31 A hétvégi XIV. bólyi Szüreti Csirkepaprikás-Főző Fesztivál egyik vendége Gryllus Vilmos lesz, aki szeptember 3.-án 16 órától lesz hallható a nagyszínpadon. Gyermekkoncertjei mindig nagy sikert aratnak, mert dalai önfeledt éneklésre és táncolásra késztetik a gyerekeket, így biztos vagyon benne, hogy ez a mostani koncerten sem lesz másként. Találkozzunk a koncerten! :)

08.07. Kedves Szülő! Már lehet jelentkezni a szeptembertől induló zenebölcsődés és zeneóvodás csoportokba! Szeretettel várom a babákat-mamákat, énekelni szerető kis óvodásokat a foglalkozásokra.

Érdeklődni és jelentkezni a 70/ 524 93 17-es telefonszámon és az anett.kecskes@gmail.com e-mail címen lehet.

Az induló csoportokról bővebben a Foglalkozások menüpontban olvashatsz!

 

06.29.  Izgalmas családi program lehet hétvégén a pécsi Bóbita Bábszínház jubileumi bábkiállítása. A Bóbita Bábszínház bábmúzeumában rendezett kiállításon az elmúlt 50 év legszebb, legizgalmasabb, korszakot és stílust teremtő bábjait tekinthetik meg a látogatók. A tárlat 2012. augusztus 20-ig látogatható.

Bővebb információ: https://www.bobita.hu/kezdooldal?id=60

06.20. Elkészült a babahangszerek egy újabb darabja, amely egy csörgő maci lett, gyöngyökkel a buksiában. Zenebölcsis foglalkozáson lehet majd használni.Testvérei is hamarosan készülnek. :)

06.19. Egy kis gyerekrpogram a hétvégére, mely szórakoztatónak és ígéretesnek tűnik:

Tamás Éva játéktára - zenés játék gyerekeknek, Pécs, Sétatér, június 23 szombat, 11.00

Az alábbi linken olvashattok bővebben a programról: https://pecsiprogramok.hu/program.php?id=9653

Kellemes kikapcsolódást kívánok!

06.18.  Felkerültek az Eötvös óvodában rendezett Disney - dalos hangszerbemutató képei! A hangverseny nagy sikert aratott az óvodában, a következő tanévben is készülünk majd egy kis meglepetés hangversennyel a gyerekek számára. :)

06.17   Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt a Schneider Lajos Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Tanévnyitó ünnepségére szeptember 7-én pénteken 17 órától. Az évnyitó ünnepség után szívesen nyújtok bővebb tájkoztatást a zenebölcsis és zeneóvodás csoportokról.

06. 16. Az első foglalkozások időpontjai a alábbiak szerint alakultak:

 

"Hangoló" zenebölcsi: szeptember 14, péntek 10 óra

"Dúdoló" zeneovi: szeptember 13 csütörtök délután

"Csicsergő" zeneovi: szeptember 14 péntek délután

 

A délutáni foglalkozások időpontja a kezdést megelőző héten derül ki, melyet a tanórákhoz kell igazítanom. Kérlek benneteket, hogy szeptemben első hetében látogassátok sűrűbben a honlapot a friss információk miatt. Köszönöm!

06.15   Lezártuk a zenebölcsis tanévet Szajkon! Ezúton is megköszönnén minden szülő és gyermek egész évi lelkesedését, vidám éneklését, hozzáállását. Szeptemberben találkozunk! :)